fbpx

Кондиционна Тренировка

По дефиниция терминът кондиция се използва най-често със значение на ниво на физическа подготовка и включва всички компоненти на физическата подготовка – бързина, сила, издръжливост, концентрация, гъвкавост.
Кондиционните тренировки представляват внимателно планирани интервали от работа и почивка, които ще предизвикат определен метаболитен отговор в тялото ни. Периодите от работа и почивка са предварително планирани според нуждите, целите и физическата подготовка на практикуващите.
Упражненията, които кондиционните тренировки използват са взаимствани от много различни спортове като фитнес, лека и тежка атлетика, крос-фит, силов трибой, бокс, борба и други. Изпълняват се основно комплексни (много-ставни) упражнения и естествени за тялото движения като клекове, подскоци, тичане, лицеви опори, набирания, наклони на тялото и много други упражнения, изпълнявани с малка почивка по между им.
Ефекта на кондиционните тренировки ще дойде неизбежно. А именно ще усетим как тялото ни придобива по – добър, стегнат и здрав вид. Тонуса ще се подобри и ще се чувставаме много по свежи през деня.
Кондиционните тренировки са подходящи за всеки, не се колебайте да опитате.

open

Изтеглете нашето приложение от AppStore и PlayStore и запазете вашето място сега!